Щира молитва від хвороб

молитва від хворобТак уже влаштована людина, що найчастіше вони звертаються до Бога і ходять до церкви лише тоді, коли життєва ситуація вже зовсім здається їм нестерпним, і вони не бачать іншого виходу. Найбільш важкою проблемою людина вважає появу недуги. Саме хвороба частіше всіх інших труднощів призводить людей до церкви і змушує звернутися до Бога. На жаль, саме ця проблема дозволяє людині виправитися і ступити на правильний шлях, який Господь вказав людям. Втім, багато хто вважає, що існує молитва від хвороб, прочитавши яку вони зможуть побороти свою недугу. А тепер давайте дізнаємося про це трохи більше.

Справа в тому, що дуже часто, коли людина починає хворіти, він ставить перед собою питання: «За що мені така кара, за які гріхи розплата?» При цьому чим сильніше і серйозніше хвороба, тим більше люди впадають у відчай і «голосять». Але одна молитва від хвороб не створить диво, якщо в глибині душі ми не зможемо змінити своє ставлення до самої хвороби, до свого життя і до Бога. Більшість з нас ніколи не прагнули дізнатися про Господа більше, вникнути в суть заповідей Божих, але ж саме ці моменти в першу чергу можуть лежати в основі людських проблем.

молитва Матрони від хвороб



Кожен з нас, а тим більше людина, яка зіткнулася з хворобою, повинен щиро покаятися і усвідомити свої помилки. Необхідно розуміти, що молитва від хвороб - це не чарівне заклинання, це звернення до Бога та святих нашим покровителям з щирою молитвою про допомогу. Тільки тоді, коли душа людини буде очищена від гріхів, коли він стане на шлях покаяння, зцілення до нього прийде. Часом зцілення душі набагато важливіше позбавлення від тілесних немочей.



Коли ми необдумано біжимо в храм, ставимо свічку, цілуємо ікони, прикладаємося до святих мощей, молитва від хвороб може принести нам тимчасове полегшення, але тільки цим ми не усунемо проблему в цілому. Людині належить переосмислити багато речей і по-іншому подивитися на світ, адже йому була вказана дорога, по якій необхідно слідувати по життю

На жаль, отримавши зцілення, люди швидко забувають про те, як їм було нелегко, і знову починають грішити і чинити незліченні помилки в житті, а часом знову перестають ходити по дорозі, що веде до храму. Все це призводить до того, що людину знову наздоганяють різні скорботи і проблеми.

молитва від жіночих хворобМожна привести в приклад безліч чудових історій про те, як величезній кількості людей допомогла молитва Матрони від хвороб. Після звернення з благанням про допомогу до Матрони Московської чудодійним чином наступало зцілення, яке лікарі не могли пояснити з медичної точки зору. Матушка Матрона говорила, що тільки тоді, коли в серці є щира віра в Бога і шанування його заповідей, настає зцілення, та й в цілому життя людини налагоджується.

Дуже часто жінки, які мріють стати матерями, але не можуть ніяк завагітніти, моляться Пресвятої Богородиці. молитва від жіночих хвороб стає ще сильнішою, якщо жінка сповідалася, каялася, причащалася.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Поділися, будь ласка статтю
всього голосів: 144
Увага, тільки СЬОГОДНІ!