Молитви пресвятої богородиці про дітей і їх здоров`ї

Молитви матері мають величезну силу. А молитви до Пресвятої Богородиці про дітей підсилюють це могутність у багато разів. Для дітей вони мають величезне значення. Вважається, що саме молитви, що йдуть з люблячого материнського серця, Господь приймає відразу ж. Тим більше - молитви, звернені до Пресвятої Богородиці з проханням про дарування милості на дітей. Вона сама добра і лагідна Мати всій землі, невпинно молиться і запитує про милості у свого сина Ісуса Христа. Молитви до Пресвятої Богородиці про дітей - одні з наймогутніших у всьому молитовнику.

молитви пресвятої богородиці про дітей

Кожну молитву, що йде з люблячого серця матері, Господь приймає з радістю. Адже немає нічого більш щирого, ніж молитва матері за своїх дітей. Більш того, плоди такої молитви безмежні. Однак батькам слід правильно вибирати слова молитви, оскільки великий гріх молитися про благо, яке буде отримано на шкоду іншим. Про гріховному справі також не варто запитувати. Звичайно, людина має повне право просити Господа про матеріальні, земні речі, наприклад, про здоров`я дітей, про їх сімейне благополуччя, про успіх у навчанні, про матеріальне благо, але не слід в молитвах забувати про вищі, духовні цінності і про плани самого Господа .

Кожна мати завжди може звернутися до Пресвятої Богородиці словами свого серця. Але і церква пропонує в допомогу молитви до Пресвятої Богородиці про дітей.

Покрова Пресвятої Богородиці

молитва на покриву пресвятої богородиці про дітей

Історія свята Покрови сягає своїм корінням в далеке минуле. Відзначається він в середині осені - 14 жовтня. Вважається, що в цей день Матір Божа проливає особливу милість на всіх, хто до неї звертається. Тому молитва на Покрова Пресвятої Богородиці про дітей вважається найсильнішою і могутньою. Найчастіше у Діви Марії в цей день просять захисту і заступництва. Але всім відомо, що це свято асоціюється з заміжжям. Тому матері в цей день можуть просити про те, щоб вдало видати заміж своїх дочок. Ті ж, кого Господь ще не обдарував дітьми, можуть запитувати про швидкої вагітності і здоровому малюку. Величезну силу має наступна молитва на Покрова Пресвятої Богородиці про дітей.

Молитва на свято «Покрова»

"Про Діва Марія Пресвята Богородиця, захисти і огорни Своїм покровом моїх дітей (імена), всіх дітей в нашому роду, підлітків, дітей, хрещених і неназваних, носяться в утробі матері. Крій їх ризою Твоєю материнської любові, навчи їх страху Божого і слухняності своїм батькам, попроси Господа, Твого Сина про дарування порятунку ім. Я повністю покладаюся на Твоє Материнське смотрение, оскільки Ти є Божественна Покрова всіх рабів Твоїх.

Пресвята Діва, наділи мене чином Твого Божественного материнства. Зціли душевні і тілесні недуги дітей моїх (імена), які ми, батьки, завдали їм своїми гріхами. Цілком вручаю Господу Ісусу Христу і Тобі, Пречиста Богородице, всю долю своїх чад. амінь".

Молитва про дітей Пресвятої Богородиці на свято "Покрова" будуть обов`язково почуті Господом.

Молитви про народження здорових дітей

Як не сумно, але сьогодні проблема безпліддя стоїть досить гостро. Незважаючи на те що сучасна медицина досягла певного прогресу, все ж більшість подружніх пар страждають від того, що в їх життя так і не приходить довгоочікувана душа. Однак вихід є. У більшості випадків достатньо просто щиро помолитися Господу. Молитва до Пресвятої Богородиці про дарування дітей неймовірно дієва. Це можуть підтвердити всі, кому лікарі ставили страхітливі діагнози і хто всупереч всім насолоджується зараз щасливим батьківством.

Особливу допомогу в зціленні від жіночих недуг і дарування дітей надає ікона Божої Матері Толгская. Молитви до Пресвятої Богородиці про дітей перед цією іконою можуть зробить справжнє диво.

молитва пресвятої богородиці про народження дитини

молитва 1

"О, Пресвята Діво Богородице, Свята Херувима і Серафима, Святійша з усіх! Ти, Вселюбящая Мати, ти явила Свою многоцелебную ікону блаженного святителю Трифону і нею створила безліч чудес, і до цього дня творили з милосердя до всіх нас. Припадаємо і гаряче молимося Тобі перед Твоїм пречистих чином, про Заступниці наша. У многострадающей життя нашої не позбавляй Свого милостивого заступництва нас, рабів Твоїх.



Спаси нас і захисти, володарка, від пронизливих стріл лукавого демона. Зміцни нашу віру і волю нашу до всього праведному, щоб завжди слідувати заповідям Христовим, пом`якшити наші кам`яні серця безмежною любов`ю до Господа і всіх ближніх, даруй нам сердечне покаяння та зламай диявола в нашому серці. Так очиститься воно від усієї скверни гріховної, і зможемо ми принести Господу плоди своїх добрих справ.

О, Всемилостива Пані! В цей страшний час яви нам Своє потужне заступництво, прийди на допомогу нам, беззахисним, захисти нас рукою Своєю від лютого зла, бо багато добра може принести молитва Твоя до Господа нашого, Сина Твого.

Дивлячись на Твій Святий образ, поклоняємося Тобі зі сподіванням і смиренням, всю сутність свою Тобі передаємо і молитовно величаємо Тебе з явищем Спасителя нашого, Господа Ісуса Христа. Йому ж належить всяка сила, честь і хвала. амінь".

У деяких джерелах можна зустріти твердження, що це також сильна молитва про болящих дітей Пресвятої Богородиці.

молитва 2

молитва про болящих дітей пресвятої богородиці

"О, Всеблагая Пані, Пречиста Діва Марія, прийми ці молитви, зі сльозами до тебе принесені від нас, недостойних рабів Твоїх перед цілющим Твоєю, бо тільки Ти можеш почути моління наші і виповнити усю волю прохача.



Полегшу скорботу всіх тих, хто кається і моляться про прощення грішників, очисти тіло і дух прокажених, прожени всіх бісів, визволи від образ, прости всі гріхи і помилуй малими дітьми. Звільни від темниць і кайданів пристрастей мирських, Ти, Праведниця, Владичице Пресвятая Богородице, бо все робиться тільки клопотанням Твоїм до Сина Твого Ісуса Христа, Господа нашого.

О, блаженна Мати Божа, Пресвята Богородице Діво Маріє! Не переставай молитися за нас, недостойних рабів Твоїх, що прославляють Тебе і Святе ім`я Господнє і поклоняються Твоєму пречистої образу. амінь".

Молитва матері про дітей Пресвятої Богородиці, що йде від самої її душі, завжди допоможе у всіх труднощах і негараздах.

Прочитавши ці найсильніші молитви, можна своїми словами попросити у Діви Марії про дарування дитини. молитва пресвятої богородиці про народження дитини в такому випадку буде мати в кілька сотень разів більшу силу.

Якщо діти хворіють

Будь-яка мати в прикрості волає до Господа з проханням про зцілення своєї хворої дитини. І це правильно, тому що ніхто більше не в силах втішити її і допомогти. Молитва про дітей Пресвятої Богородиці - це плач кожної матері, яка журиться про свого хворого чадо. Є деякі могутні молитви Матері Божої про допомогу при хворобах дітей. Можна молитися і своїми словами. Біль в серці матері, дитина якої хворіє, буде обов`язково почута. Також можна запитувати прийнятими молитвами християнської церкви. Неймовірно сильна наступна молитва про болящих дітях.

Молитва до Пресвятої Богородиці перед іконою, іменованої «Цілителька»

молитва про дітей пресвятої богородиці

"О, Всемогутня, Всеблагая Пані Владичиці Діво Богородиця, прийми ці молитви, принесені Тобі зі сльозами на очах від нас, недостойних рабів Твоїх перед Твоїм цілющим чином питальний з розчуленням, яко до самій же тобі всюдисущої і внемлющее молитвам нашим. По кожному прохання твориш, скорбота полегшує, немічним здоров`я даруєш, від всяких недуг зціляєш, бісів проганяєш, від образ і бід позбавлятися, прокажених очищати і малим дітям допомагаєш, Владичице Богородице, від всяких пристрастей лікуєш. Тільки Твоїм клопотанням до Сина Божого теплим надію на зцілення нашого чада (ім`я). Будь милостива, донеси до Сина Твого це прохання і дай нам надію і віру в чудеса Тобою творені. В ім`я Отця і Сина і Святого духа і нині і повсякчас, і на віки віків. амінь".

Молитва до Пресвятої Богородиці про здоров`я дітей буде обов`язково почута, навіть якщо вимовляти її своїми словами. Головне - вірити в її могутність і милість.

Різдво Пресвятої Богородиці

21 вересня всі християни відзначають одне з найважливіших свят православної церкви - Різдво Пресвятої Богородиці. Цей благословенний день безпосередньо пов`язаний зі святими батьками Діви Марії - Иоакимом і Анною. Довгий час Господь не посилав їм дітей, і вони невпинно молилися Йому про диво. В результаті Господь почув їх молитвам і послав їм дочка - Діву Марію.

різдво пресвятої богородиці молитва про дітей

Всі жінки, які з тих чи інших причин не можуть мати дітей, будуть благословенні, якщо стануть невпинно молитися на Різдво Пресвятої Богородиці. Молитва про дітей в цей день настільки сильна, що плоди її можуть прийти в перебігу короткого часу.

Молитва про зачаття дитини Пресвятої Богородиці

молитва пресвятої богородиці про дарування дітей

"О, Непорочна, Благословенна Діва Марія, у Господа випрохана святими молитвами, Богу віддана, Господом улюблена, обрана матір`ю Господа нашого Ісуса Христа за своєю чистотою душі і тіла. Хто ж Тебе славити буде або НЕ догодити, адже Народження Твоє - це наш порятунок.

Прийми молитву нашу від недостойних рабів Твоїх, не відкинь благання нашого серця. Тебе прославляємо знову і знову, Твоя велич оспівуємо, до Тебе припадаємо з розчуленням, як до швидкої заступниці плодовитий. Молимо Тебе, випроси у Сина Твого Ісуса Христа, Бога нашого обдарувати нас недостойних благочестивим життям, нехай буде він жити ми, як завгодно то Богу нашому, і з користю для душ наших.

О, Пресвята Діва Марія, Цариця небесна, зглянься з усією милости Своєї на рабів Твоїх, до Тебе звернених, які не змогли ще обзавестися потомством, пошли Своїм всесильним клопотанням зцілення від безпліддя. О, Богородице, почуй наші молитви, утоли скорботу і даруй мужність жити в щасті.

Смиренно вдаємося до Тебе і молимо, випроси у Всемилостивого Господа нашого прощення за всі гріхи, нами вчинені по волі і без. І все, що в праведного життя потрібно буде нам, випроси у Сина Твого, Христа Спасителя.

Ти єдина надія наша на годину смерті, даруй нас християнської кончиною і введи в Царство Господнє. З усіма святими молимо Тебе невпинно і прославляємо єдиного Господа, Отця і Сина і Святого Духа. амінь".

На Різдво Пресвятої Богородиці молитва про дітей особливо сильна. Можна також молити Діву Марію про здоров`я своїх дітей або про щасливе майбутнє.

Молитва про дітей Пресвятої Богородиці буде завжди почута і прийнята.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Поділися, будь ласка статтю
всього голосів: 183
Увага, тільки СЬОГОДНІ!