Молитва матері про здоров`я дітей сильніше всіх оберегів і талісманів

Доктора, офіційна і народна медицина далеко не завжди можуть допомогти в разі хвороби. І якщо немає надій на чудо-ліки, ми звертаємося до іншого чуду, як правило, сильнодіючого і безвідмовного - молитві.

сила слова

молитва матері про здоров`я дітейБіблія не дарма починається сакраментальною фразою: «Спочатку було Слово». Тому що мова наша - не тільки дивовижний дар, але і могутня сила. Точніше, не саме поєднання звуків, а та енергетика, яка вкладається в сказане, той емоційний і смисловий посил, що є істотним «доважком» до кожної фрази, що вилітає з людських уст. У цьому плані молитва матері про здоров`я дітей володіє могутністю, ні з чим не можна порівняти. Ми любимо своїх дітей, якими б вони не були. Успішних і невдах, багатих і насилу зводять кінці з кінцями, слухняних і зухвалих диваків. Ми любимо їх, незалежно від того, послані вони нам на втіху або в випробування. Просто тому, що вони - наші. Тому і молитва матері про здоров`я дітей, їх благополуччя, щастя, вимовлена щиро, буде почута і самим Господом, і тими, заради кого вона підноситься. Так, наші сини і дочки відчувають добрий мамин посил, особливо якщо між ними і батьками присутні тісні духовні зв`язки. Адже крім кровних уз є й інші, не менш важливі і міцні. Відомо чимало випадків, коли молитва матері про здоров`я дітей допомагала в самих, здавалося б, безнадійних ситуаціях. Навіть якщо мама виявлялася приймальні, але дійсно дорожить дитиною.

сенс молитви



молитва матері БогородиціСвященнослужителі вважають, що будь-яка хвороба дається нам як випробування, як розплата за гріх, за неправедне життя. Душа дитини чиста, але часто саме діти несуть на собі провину батьків. Про це потрібно обов`язково пам`ятати всім, хто чекає поповнення в сімействі або вже має сина або дочку. І тому ще молитва матері про здоров`я дітей повинна обов`язково містити прохання очистити дух і помисли її власні і дитинку. Важливо просити також Божого захисту, щоб Господь їх картав, щоб душі мами і її діточок навчилися не тільки почитати, але й любити Бога. Це буде неоціненною моральної підтримкою дорогому чаду. Бажати добра, щоб благословляти Ім`ям Бога слід, відправляючи дитину до сну, в школу, відпускаючи на прогулянку. Говоріть йому вслід: «Спаси і збережи тебе Христос». Таким чином ви даєте йому в попутники чудово помічника, захисника, який в потрібну хвилину незримо є поруч.

Звернення до Божої Матері



Кому призначена в першу чергу молитва матері? Богородице, адже вона сама знає, що таке любов до дітей, тривога і переживання за них. Для того щоб висловити душевний біль, попросити підтримки, не треба знати напам`ять тексти псалмів і акафістів. Вищі сили розуміють будь-які прислівники, знають всі мови. Їм чіткий голос серця, з жаром вимовляє прості невигадливі прохання. І тому молитва матері про дітей Богородиці дієва завжди, незалежно від того, малі вони чи дорослі.

молитва матері про дітей Богородиці

текст молитви

Ось що представляє собою текст християнського православного звернення до Діви Марії: «Про Пресвята Владичиця, Діва Богородиця! Спаси і збережи під захистом Своєю моїх дітей (їх імена), а також всіх хлопчиків і дівчаток, немовлят, народжених і ненароджених ще. Вручаю їх Материнському оку Твоєму. Виліковний їх рани тіла і душі, які завдала я своїми гріхами. Вручаю дитино цілком Господеві моєму Ісусу Христу і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь ».


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Поділися, будь ласка статтю
всього голосів: 103
Увага, тільки СЬОГОДНІ!