Жінкам допомагає великомучениця катерина. Молитва про заміжжя

Практично будь-яка жінка мріє про сімейне щастя. Без затишного гніздечка з дитячими пустощами і міцним чоловічим плечем життя здається неповною. Але не у всіх виходить досягти бажаного. Тому необхідна допомога понад. А надасть її віруючій жінці великомучениця Катерина, молитва якої творить чудеса. Що і як робити? Давайте розберемося.

великомучениця катерина молитва

Хто така великомучениця Катерина?



Молитва буде працювати, якщо її наповнювати вірою і почуттями, надією і впевненістю. Робити це простіше, якщо розумієте, до кого звертаєтеся. Катерина жила в далекому IV столітті в Олександрії. Славив себе неймовірною красою і глибоким розумом. Багато претендентів домагалися її руки. Катерина ж, побачивши уві сні Богородицю з немовлям, визнала це знаком того, що є вона нареченою Ісуса. У цей час добитися її прихильності забажав язичницький імператор Максиміан. Відмова його не влаштовував. За його наказом красуню катували і мучили. Але вона залишилася вірна своєму слову, за що поплатилася головою. За вірність Ісусові ця жінка була зарахована до лику Святих. Зрозуміло тепер, що молитва великомучениці Катерині діє обов`язково, якщо тримати її подвиг в голові. Ті тяготи, від яких ви жадаєте позбутися, дрібниці в порівнянні з тими стражданнями, що пережила великомучениця.

молитва Катерині великомучениці про заміжжя

Як молитися?



Це питання виникає у сучасних жінок. Чи треба ходити в храм або можна молитися вдома? Відповідь тисячі років тому дав Христос. Він вказував учням, що храм в душі нашої перебуває, а будівля - це тільки місце, де людина може зосередитися, налаштуватися на розмову з Господом. Повірте, ваше звернення, щире і палке, обов`язково почує великомучениця Катерина. Молитва ж повинна виходити з серця, а не від хитрості розуму. Це дуже важливо. Для того щоб перейнятися святістю таїнства, сходіть в храм. Там постійте в тиші і подумайте про свою частку, порівняйте з її долею. Придбайте ікону, перед нею і моліться вдома, якщо немає часу щодня до церкви ходити. Ще купите свічки і ладан. Ці релігійні атрибути допоможуть створити відповідну обстановку будинку. Великомучениця Катерина, молитва якої буде злітати з ваших уст, пожертвувала своїм життям заради щастя кожної жінки. Пам`ятайте про її великому вчинку. Вона в ті важкі, безправні часи долею і волею відстоювала жіночу гідність!

молитва великомучениці Катерині діє

Молитва Катерині великомучениці про заміжжя

Наступне питання, що виникає у дівчини: що саме говорити потрібно? Чи обов`язково користуватися текстами, занесеними в молитвослов? Ісус говорив, що молитва в серці народжується. Якщо текст з молитвослова знаходить відгук у душі, то його читайте. А чи не розумієте написаного, своїми словами говорите. Великомучениця НЕ фрази ваші почує, а поклик серця. Тому форма не дуже багато важить. Наведемо приблизний текст молитви про заміжжя. Ось він: «О свята Екатерино! Помози нам перевершити гріховні бажання утіх плотських, відвернутися від спокус. Добртою своєю направ на дорогу любові до Господа нашого Ісуса. Випроси у нього частки щасливою в святому шлюбі з тим, хто шанує Його людиною! Амінь! ». Читайте подібний текст тоді, коли є в душі пристрасне бажання отримати допомогу понад. І все обов`язково налагодиться! Успіхів!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Поділися, будь ласка статтю
всього голосів: 111
Увага, тільки СЬОГОДНІ!