Коли більше нікуди йти: молитва іоанну кронштадтському

Бувають у нас у всіх моменти, коли ні близькі, ні ми самі нічим не можемо собі допомогти. І як за соломинку, як за останній можливий рятувальний круг, хапаються в такі моменти люди за молитви, образи святих, шукаючи на небесах допомогу, підтримку, заступництво. Іоанн Кронштадтський - одна з тих легендарних особистостей, які і після своєї фізичної смерті є нашою опорою.

молитва Іоанну Кронштадтському



Історія святого

Чому молитва Іоанну Кронштадтському має величезну цілющу силу? Напевно, тому, що сам святий справами своїми, праведним життям і глибокою, щирою вірою заслужив благословення Господа. З раннього дитинства знав він нужду, бо народився в сім`ї бідною. Тому гріх користолюбства не пристав до Івана, а сам він, все життя задовольняючись малим і найбільш нагальних, завжди співчував бідним і ділився з ними останнім. І якщо зараз з уст безробітного, що потребує, незаможного поллється серцева молитва Іоанну Кронштадтському, напевно його скрутна ситуація вирішиться дуже позитивно. Тільки потрібно вірити: святий допоможе! А без віри мало що можна отримати від вищих сил! До речі, будучи дитиною Іоанн ніяк не міг засвоїти мудрість вчення. Йому насилу вдавалося складати букви в склади, і хлопчик не раз просив батька не переводити на його навчання жалюгідні копійки, що відривають від сім`ї. Але і сама дитина слізно він кликав до Господа, щоб той нагородив його талантами до навчання. І диво сталося! Згодом отець Іоанн став не просто одним з найбільш грамотних російських священиків, але одним з найосвіченіших і найрозумніших людей свого часу, теологом, істориком, філософом, релігієзнавцем. І це на міжнародному рівні! Чи не правда, повчальний приклад! Ось і молитва Іоанну Кронштадтському, вимовлена в таємний годину, доходить до адресата і має з боку святого такий же відгук! Ставши православним пастирем, він міг дуже багато. Знаходив для стражденних такі слова розради, почувши які, людина буквально знаходив нове життя, воспарял духом. Він зціляв таких безнадійних хворих, від яких відмовлялися медики. І все це відбувалося тому, що сам Святий отець завжди і в усьому сподівався на Бога, довірявся Йому у всіх ситуаціях. молитва святому Іоанну КронштадтськомуВідповідно, і молитва Іоанну Кронштадтському буде почута! Чудеса, які Господь здійснює на прохання свого вірного служителя, дивують і розчулюють навіть самі скептично налаштовані уми. Недарма завжди священик був в оточенні народу, до нього намагалися потрапити на сповідь, просили поради.



Користь натхненного слова

молитва праведному Іоанну КронштадтськомуЩо ж може молитва святому Іоанну Кронштадтському? Без перебільшення скажемо: все! Ви здивовані? Але тисячі свідчень доводять це! Ракові хворі змогли уникнути операції, тяжкості хіміотерапії, відновлювальних періодів, прикладаючись до його мощам. У людей з опіками, навіть найсильнішими, швидше гоїлися рани, коли їх змащували олією, узятим з лампадки біля образу. Молитва праведному Іоанну Кронштадтському піднімає на ноги безнадійних хворих, дає можливість влаштувати особисте життя, благополучно виносити і народити здоровенького дитинку. Робота почне сперечатися, прийде матеріальна стабільність (не багатство, а саме необхідний достаток) та багато іншого, що потрібно для того, щоб відчувати себе щасливими.

Намагайтеся жити праведно, з чистим серцем, моліться, і буде дано вам!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Поділися, будь ласка статтю
всього голосів: 132
Увага, тільки СЬОГОДНІ!