Новорічна ялинка в храмі христа спасителя: відгуки, фото

Перед Різдвом як діти, так і дорослі чекають чудес. Забезпечити відмінний настрій і чарівництво на всі новорічні свята зможе ялинка в Храмі Христа Спасителя. Фото цього дивного заходу і особливості його протікання можна знайти в тексті.

зручне місце розташування

Зазвичай святкові концерти такого типу проходять з 20-х чисел грудня до середини січня. Замовити квитки на цей мюзикл можна через Інтернет або за допомогою телефону. Ціна коливається в межах 1600 рублів.

ялинка в храмі христа спасителя відгукиКонцертний хол, в якому показують шоу, входить в комплекс Храму Христа Спасителя. Внутрішні стіни споруди прикрашені дивовижними фресками, які розповідають релігійні історії. Місце розташування об`єкта дуже зручно. Він знаходиться в центральній частині столиці. Зовсім поруч Кремлівська набережна. Адреса комплексу: вул. Волхонка, будинок 15.

Концертний зал знаходиться неподалік від метро. станція "Кропоткинська" розташована всього в трьох хвилинах ходьби. Покажчики підкажуть, як дістатися до місця призначення. Відвідувачі кажуть, що заблукати практично неможливо. У фойє пускають за годину до початку вистави. Потрібно прийти раніше, щоб зайняти кращі місця біля сцени. Квиток слід купувати для кожного, незалежно від віку. Тому мами і тата не зможуть пройти в зал по пропуску свою дитину.

Дуже багато різних заходів проходить в цих стінах. Особливо запам`ятовується ялинка в Храмі Христа Спасителя. Схема залу показує, що приміщення дозволяє зручно і вільно розмістити 1200 чоловік.

високий сервіс

Окремим пунктом гості відзначають відмінну організацію. Все відбувається дуже чітко, без проблем. Квитки на вході сканують швидко, тому довгих черг немає. За дітьми, які прийшли на мюзикл без батьків, доглядають професійні аніматори. Незважаючи на погоду, в залі і фойє завжди чисто. Прибиральники виконують свої завдання ідеально. Гардероб працює нормально. Послуги фотографів можуть бути платними. Але нікого з відвідувачів не змушують віддавати гроші проти волі. Хоча іноді, кажуть гості, люди з камерами бувають занадто нав`язливими.

новорічна ялинка в храмі христа спасителя

Звичайно, головною героїнею свята є прикрашена ялинка в Храмі Христа Спасителя. Відгуки про дерево дуже хороші. На гілках світяться сотні вогнів, звисають гірлянди і бантики. Сфотографуватися з ялинкою можна і самим. Деякі гості заявляють, що у пишною зеленої красуні завжди багато публіки. Тому на знімку можуть випадково виявитися чужі люди.

Багатьох візитерів, які часто відвідують подібні заходи, попередня підготовка нічим не здивувала. На вході гостей зустрічають переодягнені артисти. У фойє грає приємна музика. Діти можуть сфотографуватися біля ялинки і потанцювати з рядженими. Зали святково прикрашають. Відразу з порогу відчувається радісна різдвяна атмосфера.

Перше враження

У коридорах продають різні товари. Перекусити можна в буфеті. Але клієнти відзначають, що з кожним роком ціни на їжу невиправдано зростають. Але найчастіше дітей тягне до різних дрібниць: лазерів, маскам, ліхтарикам. Можна придбати іконки і релігійні предмети. На прилавках лежать книги з біблійної тематикою. Історії там дуже прості і цікаві. Вони змушують дитину задуматися про Господа.

Фактичний замовник і організатор ялинки в Храмі Христа Спасителя - православна церква. Даний захід проходить з благословення самого патріарха. Тому, його головна мета - наблизити сучасну молодь до віри.

ялинка в храмі христа спасителя схема залу

Перед виступом малюків розважають скоморохи. Нудьгувати до початку шоу не доведеться. Діти грають у веселі народні забави. На сцені вітальне слово вимовляють головні герої свята - Дід Мороз і Снігуронька. Актори відмінно виконують поставлені завдання. У карапузів немає сумнівів, що ці казкові персонажі - реальні. Вдалі костюми, хороший грим, поставлені голоси, змістовний текст, що відскакує від зубів, хороша дикція - це запорука успіху.

особливості залу



Деякі клієнти залишають свої речі не в гардеробі, а на стільцях, бронюючи таким чином місця. Але відвідувачі скаржаться, що часто доводиться заглядати в зал і переконуватися в тому, що все в порядку. Якщо прийти пізно, то висока ймовірність того, що сісти групі людей поруч один з одним не вдасться. Але в будні дні, особливо вранці, народу дуже мало. Тому можна не переживати за те, яке місце вам дістанеться.

Дитяча ялинка в Храмі Христа Спасителя має один вагомий мінус. На квитках не вказують ряд і місце. Ця система не подобається значній частині людей, особливо, з огляду на менталітет наших співвітчизників. Кожен вибирає собі сидіння самостійно. Навіть якщо зал порожній, на лавах можуть лежати курточки, сумки. Незважаючи на це, місця можуть займати інші відвідувачі. Тому глядачі рекомендують прийти раніше і сісти на свій стілець.

організатор ялинки в храмі христа спасителя

Багатьох батьків система вільного розсаджування спочатку лякала. Але приміщення, в якому показують спектакль, дуже гарне. Навіть з бічних місць прекрасно видно все, що відбувається на сцені.

Поради від публіки

Практично всі гості вважають дуже зручним зал церковних соборів Храму Христа Спасителя. Ялинка і новорічні постановки будуть приємні тільки в тому випадку, якщо вибрані місця будуть вдалими. Однак, як вже відомо, кожен глядач сам знаходить собі сидіння. У такому принципі розміщення багато клієнтів знаходять плюси.

Всі квитки коштують однаково, а місце можна вибрати краще. Ті, хто неодноразово бував на таких заходах, діляться інформацією: краще сидіти на балконі, починаючи з третього ряду, не варто розміщуватися за сценою спереду. Дуже добре дивитися спектакль з центру.

У партері буде зручно дорослим, але діти не зможуть побачити спектакль через високі спинок стільців і глядачів попереду. Навіть якщо посадити чадо до себе на коліна, половину сцени видно не буде. Якщо по центру зайняти сидіння не вдалося, то йдіть на бічні балкони. Там вибирайте задні ряди. Так ви зможете без проблем насолоджуватися повною картинкою.



зал церковних соборів храму христа спасителя ялинка

Незважаючи на певні переваги, багато відвідувачів сподіваються, що в наступному сезоні квитки будуть пронумеровані. Адже так зникне значний мінус, який зараз має ялинка Храму Христа Спасителя. Відгуки про розміщення людей відразу стануть краще.

деталі виступу

Віддають належне глядачі і роботі артистів. Актори вільно і впевнено поводяться на сцені. Голоси відмінно поставлені. Гості скаржаться, що музика дуже гучна, але звук дуже якісний. У піснях чітко чутно кожне слово.

Лицедії дуже багато танцюють. Слід зазначити, що хореографічні номери виконують не тільки одухотворені істоти, а й дерева, сніжинки, квіти, предмети. Батьки впевнені, що це розвиває дитячу уяву. Балет не можна назвати простим. Кожна постановка - унікальний номер. Рухи танцюристів витончені, розучені до найдрібніших деталей. Тому здається, що ти з глядацького залу потрапляєш в дивовижний казковий світ.

Різдвяна ялинка в Храмі Христа Спасителя не була б таким яскравим подією, якби не додаткові елементи. Всі дії на сцені підсилюють вдалими спецефектами. Оживають дерева, змінюються кольори, в напружені моменти звучить відповідна музика. Часто використовують 3D декорації. В окремих постановках додається малювання на піску. Часто залучають відеопроекції.

Невстановлені вікові межі

В афішах вказують, що уявлення можуть дивитися діти від 0 років. Однак багатьом дорослим здається, що це невдалий вибір вікової категорії. Справа в тому, що хлопці до 3-4 років не цілком чітко усвідомлюють, де вони знаходяться і як себе потрібно вести. Багатьом карапузам уявлення набридає вже через 15 хвилин, і вони починають вередувати, кричати і плакати. Такі неспокійні сусіди не дозволяють в повній мірі насолодитися діями на сцені і, відповідно, псують враження від шоу.

дитяча ялинка в храмі христа спасителяГлядачі скаржаться, що ті діти, які не заснули на руках батьків, починають бігати між рядами. Тому за хлопцями ганяються роздратовані батьки. Дорослі відзначають, що новорічна ялинка в Храмі Христа Спасителя не підходить для сімей з маленькими дітками. Тому багато хлопчиків і дівчинки залишають зал ще в першій половині вистави.

Одна з основних причин популярності дійства - хороша музика. У шоу завжди виконують багато пісень. Деякі з них діти співають і по дорозі додому. Але публіці дуже шкода, що все мелодії і навіть деякі діалоги відіграють під фонограму.

серйозні теми

Ще одна причина не водити дітей на такі уявлення - інформаційне навантаження. Багатьом батькам подобається, що старші діти після закінчення шоу задають питання. Їх цікавить релігія і деякі історичні подробиці. Малюки піднімають серйозні теми, на які потрібно знайти правильні відповіді. Але крихтах до 5 років мюзикл не приносить задоволення.

Сценаристи в різних постановках часто використовують історичні факти, з деталями яких знаком навіть не кожен дорослий. Наприклад, сюжет шоу «Світло чарівної зірки» (постановка останнього року) розповідає про двох друзів, на долю яких випали непрості і дивовижні пригоди.

Варто зауважити, що головне, за чим ідуть люди на шоу, - позитивні емоції. Новорічна ялинка в Храмі Христа Спасителя принесе багато радості як дітям, так і дорослим. Зазначене подання розповідає про те, як хлопчик Вася і його нова подруга Аня потрапляють в різні часові епохи. Вони знайомляться з історією народження Ісуса і допомагають київським Князю Володимиру охрестити Русь. Тому діти повинні хоч трохи орієнтуватися в даних подіях. Якщо хлопці зовсім не розуміють біблійних міфів, то від квитка краще відмовитися.ялинка в храмі христа спасителя фото

Щоб вечір вдався, потрібно завчасно дізнатися, про що буде мюзикл. Але якщо батьки заздалегідь розкажуть дитині подробиці сюжету, на якому буде заснований спектакль, тоді на всі сто відсотків вдасться ялинка в Храмі Христа Спасителя. Відгуки від школярів завжди позитивні. Зазвичай вони знають, що Володимир - хреститель Русі, а Народження Ісуса стало початком нової ери.

Свято світла і добра

Сюжети завжди цікаві. Головна тема - боротьба добра зі злом. Звичайно, герої перемагають поганих істот, і глядачі в залі радіють разом з персонажами.

Але слід зазначити, що такий захід покликаний прославляти чи не Новий рік, а Різдво. Постановка вчить терпимості, милосердя. Дорослі кажуть, що багато сцен чіпають. Деякі навіть плакали. Ще один великий плюс, на думку глядачів, заробляють неймовірні сюжети. Практично в кожній постановці головні герої зовсім нові. Історії відображають пригоди звичайних дітей, в образах яких гості можуть дізнатися себе і своїх знайомих.

Звичайно, не обходиться дитяча новорічна ялинка в Храмі Христа Спасителя без небесних створінь. На сцені часто з`являються ангели. Помічники Бога одягнені в красиві, білі балахони. Над головами підносяться німби. У такі моменти зал заповнює чарівна мелодія. Спів ангелів дуже ніжне і зворушливе. У багатьох глядачів, як вони зізнаються, по шкірі пробігають мурашки. У дітей і дорослих захід викликає тільки позитивні, світлі емоції. Після перегляду вистави хочеться зробити щось хороше і безкорисливе.

Крок до віри

Однак є і негативна критика в бік сценаристів. Окремим глядачам не сподобалася новорічна ялинка в Храмі Христа Спасителя. Відгуки про сюжет вкрай погані. Незадоволені глядачі кажуть, що спектакль дуже нудний. Сюжетна лінія розвивається повільно. Деякі нецікаві сцени занадто затягнуті. Костюми дешеві і не яскраві. Багато деталей не ясні. Діалоги часто банальні. Замість декорацій використовують екран. Тому сцена здається порожній, не святковою. Релігійні моменти іноді недоречні і простодушні. А пісеньки складаються з набору не римованих фраз.

новорічна ялинка в храмі христа спасителя відгуки

На такі коментарі прихильники вистави відповідають, що за високим драматичним мистецтвом з філософським змістом потрібно ходити в театр.

Близько 50-60 хвилин триває ялинка в Храмі Христа Спасителя. Відгуки глядачів з цього приводу неоднозначні. Шоу показують без антракту, тому навіть самі уважні глядачі втомлюються і іноді починають нудьгувати.

Після завершення концерту дітям роздають подарунки. Багато батьків відзначають, що відмовитися від солодкого сюрпризу не можна. Його вартість включена в квиток. Зазвичай дітям дають на вибір дві коробки: ялинка або храм. Цукерки різні. Шоколадних ласощів і карамельок майже порівну. Всі, хто побував на шоу, залишилися задоволені. Нікого не залишила байдужим ялинка в Храмі Христа Спасителя. Відгуки батьків і дітей позитивні. Гості постановки заявляють, що після перегляду все відчули дух Різдва. Багато відвідувачів вирішують провести залишок вечора в церкві.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!


Поділися, будь ласка статтю
всього голосів: 151
Увага, тільки СЬОГОДНІ!